8 Mayıs 2010 Cumartesi

Bez Torba

Bir ara sörfeylediğim site ve beğendiğim kısa filmi diğer şubede paylaşmıştım. O vakte kadar istediğim ama nedense yapmadığım poşet kullanımından vazgeçip bez çanta kullanımına geçiş aktivitesini yakın vakitlerde hayatımıza soktuk sonunda; heyooo!!! Ahan da bunlar bir-iki gün önce yaptığımız alışverişten sonra çektiğim fotolar:

4 yorum:

Witchie of Stars dedi ki...

Ben Bonn'dayken... :)))
Poşetleri parayla satınca marketler, ister istemez bez torbaya geçiyorsun. Hatta kimi beleşçi öğrenci tipler, marketin içindeki atık karton kutulara dolduruyorlar alışverişlerini. Bez çantamı evde unuttuğum kimi zamanlar ben de öyle yapmadım değil.

Onur ŞATIR dedi ki...

Hep beraber yapılmadıkça bir işe yaramıyor maalesef. Zamanında poşeti parayla sata DiaSA'ya "bu ne paragözlülük canım!!" diyen insalar olduğunu, hem de bu insanların gayet çok olduğunu biliyorum.

neş'e dedi ki...

ben de uzun süre önce bu vesileyle tanışmıştım ipek'le.. senin gibi doğa düşkünü bi adamın da naylon poşeti hayatından çıkarmasının vakti gelmişti çoktan.

dia'ya ya da metro'ya kızan insanları kınamamak lazım aslında. çevre bilincinden yoksun oluşumuzun bir sonucu poşetin parayla satılmasını paragözlülüğe bağlamak. hiç aklımıza gelmiyordu ki bunun çevreci bir yaklaşım olabileceği...

Onur ŞATIR dedi ki...

Yukarıdaki resimleri yazının başında bahsettiğim siteye göndermiştim; yayınlamışlar. Şuraya bir tık lütfen...